Κυριακή , 13 Ιουνίου 2021
Vasilakos News
Home » Blogovision » Νο14 for 2013 M.I.A. «Matangi»

Νο14 for 2013 M.I.A. «Matangi»

mia-matangi smallΑλητάκι. Κατάφερε και έκανε χειρονομία στον τελικό του Αμερικάνικου Super Bowl με αποτέλεσμα να αποκλειστεί για πάντα από το event. Fashion Icon αλλά και τεράστια Ακτιβίστρια με μία τεράστια σελίδα στη Wikipedia που κυριολεκτικά δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις. Ο εφιάλτης του ανθρώπου που δε χώνεψε ποτέ τη γεωγραφία όταν στο ομώνυμο Ματάνγκι, απαγγέλει τα ονόματα από 39 χώρες πριν τους διδάξει πόσο εύκολο είναι να χορεύεις. Πρωτοσυστήθηκε στο ευρύ κοινό (ή τουλάχιστον σε μένα) με το «Paper Planes» που έπαιζε παντού επί εποχής «Slumdog Millionaire» και αν μη τι άλλο ο τελευταίος της δίσκος ήταν ένα μουσικό γεγονός το οποίο περίμεναν πολλοί (αλλά τελικά άρεσε πραγματικά σε λίγους).

Ένα Δύσκολο αλλά και παράξενο άλμπουμ.

Γεμάτο με απόκοσμος και ασυνήθιστους ήχους και μελωδίες.

Με μία αλλοπρόσαλλη αλλά και ασυμβίβαστη Μία.

Και δεν ξέρω γιατί αλλά όταν ξεκίνησα να το ακούω για πρώτη φορά και μετά από λίγα μόνο τραγούδια το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν ένα ΜΟΝΟ πράγμα.

Ο Τζωρτζ Χάρισον θα ήταν περήφανος.

Πληζ γουέλκομ Εμ Αη Εη.

Γι άλλα.

Blast from the Past

No14 for 2013 Soundgarden «King Animal»

Album 14 for 2011 Hard Fi «Killer Sounds«

Album 14 for 2010 Chemical Brothers «Further«

Up to Now

No14 M.I.A. Matangi No15. M83 «Oblivion OST» No16. Woodkid «The Golden Age» No17. Hugh Laurie «Didnt it Rain» No18. David Bowie «The Next Day» No19. Jack Johnson «From Here to Now to You» No20. She and Him «Volume Three»

Scroll To Top