Πέμπτη , 13 Αυγούστου 2020
Vasilakos News
Home » Blogovision » No13 for 2013 Panic! at the Disco «Too Weird to Live, Too Rare to Die»

No13 for 2013 Panic! at the Disco «Too Weird to Live, Too Rare to Die»

Too_Weird_to_Live,_Too_Rare_to_Die! smallΗράκλειο Κρήτης, χειμώνας 1994 και στην σχολική χοροσπερίδα κορίτσια και αγόρια βρίσκονται χωρισμένα αριστερά και δεξιά της αιθούσης. Βλέμματα, γελάκια και ατελείωτες ποζεριές και μούτες αλλά κανείς δεν κάνει το πρώτο βήμα προς τη μεριά κανενός. Από το αυτοσχέδιο παλκοσένικο έχει μόλις αποχωρήσει η μπάντα του φίλου μου του Γιώργου έχοντας σημειώσει την τεράστια επιτυχία στο άκουσμα του «Βρε Μπαγάσα» να μην κόψει κανείς από τους ανήλικους παρευρισκόμενους τις φλέβες του, γεγονός που συνέβαινε για πρώτη φορά στα σχολικά χρονικά και έγινε δεκτό με επαίνους και επευφημίες από την πλευρά των καθηγητών και πλέον στη σκηνή βρίσκεται ο Θπυράκοθ με τη μπάντα του οι οποίοι και τραγουδούν για 35η φορά από τη μέρα που τους πρωτοσυναντήσαμε στην πρώτη γυμνασίου το ίδιο τραγελαφικό καβεράκι του «Κουρθάρου» που θα έκανε το Βασίλη Παπακωνσταντίνου να ασχοληθεί επαγγελματικά με το φιλοτελισμό.

Έχει πάει ήδη 11 και σε μία ώρα τα αυτοκίνητα των γονιών μας θα ξεκινούσαν να παίζουν τις κόρνες μιας και τότε κινητό τηλέφωνο είχες μόνο αν ξεκαπάκωνες το ακουστικό από τη γόνδολα του σπιτιού σου.

Οι Panic! at the Disco έχουν υποσχεθεί να παίξουν μονάχα ένα τραγούδι, κάνοντας το πρώτο τους support στη ρεμπέτικη κομπανία του 4ου ΓΕΛ. Oι παρθενικές νότες του «Girl that you Love» έχουν ξεκινήσει να ακούγονται στην αίθουσα και τα πρώτα μυτάκια από τα αγορίστικα γκλόμπαλ έχουν αρχίσει να δίνουν το ηχητικό τους στίγμα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά κανείς δε θυμάται τίποτα. Η Κατερίνα ερωτεύτηκε το Γιώργο, ο Βασίλης βρέθηκε να ανταλλάζει φιλιά πάθους με την Κωνσταντίνα που αγαπούσε από την τρίτη δημοτικού αλλά δεν της το είχε πει ποτέ και ο Γιάννης με το καλύτερο παρεάκι του κόσμου δε σταμάτησαν να χοροπηδάνε στο κέντρο της πίστας κάτω από την τεράστια ντισκομπάλα λούτσα στον ιδρώτα με ένα χαμόγελο στα χείλη που έμοιαζε να μη μπορεί να σβήσει ποτέ.

Εκείνο το βράδυ δεν υπήρξε μπαμπάς και μαμά που να μην ανέβηκε στον πρώτο όροφο του Αστόρια για να μαζέψει το παιδί του.

Και εμείς δεν ακούσαμε ποτέ ξανά τη Φραγκοσυριανή.

Η σχολική εφημερίδα την επομένη κυκλοφόρησε με τίτλο:

«Έγινε ένας Πανικός! στη Ντίσκο».

Blast from the Past

No13 for 2012 The Black Keys «El Camino»

Album 13 for 2011 Imany «The Shape of a Broken Heart»

Album 13 for 2010 Maroon 5 «Hands All Over»

Up to Now

No 13. Panic at the Disco «Too Weird to Live, too Rare to Die» No 14. M.I.A. «Matangi» No15. M83 «Oblivion OST» No16. Woodkid «The Golden Age» No17. Hugh Laurie «Didnt it Rain» No18. David Bowie «The Next Day» No19. Jack Johnson «From Here to Now to You» No20. She and Him «Volume Three»

Scroll To Top