Πέμπτη , 19 Σεπτεμβρίου 2019
Vasilakos News
Home » Blogovision » No20 for 2013 She and Him «Volume Three»

No20 for 2013 She and Him «Volume Three»

volume three«Για να είναι εντελώς ειλικρινής, μέχρι κ το Σεπτέμβριο του 2010 το μόνο που ήξερα για τη Zooey Deschanel ήταν ότι είχε πρωταγωνιστήσει σε μία από τις πλέον αγαπημένες μου ταινίες το «500 Days of Summer» υποδυόμενη την Summer, ρόλος ο οποίος από την πρώτη στιγμή κέρδισε επάξια την πρωτιά ώς ο πλεον αντιπαθής γυναικείος χαρακτήρας σε κωμωδία (το λες και δράμα…), όλων των εποχών! Κάπου εκεί έπεσε στα χέρια μου και το «Volume Two» κ όσο κ αν φαίνεται απίστευτο αναγνώρισα αμέσως τη φωνή της! Αμέσως μετά άκουσα κ το πρώτο άλμπουμ τους το «Volume One» (λογικός ο τίτλος…) κ πλέον ήξερα ότι θα τους έδινα με χαρα την πρωτιά στην εικοσάδα μου».

Κάπως έτσι ξεκινούσε το κείμενο που το 2010 ανακήρυξε το «Volume Two» των «She and Him» ως το καλύτερο άλμπουμ (και Νο1 μου για τη #blogovision) εκείνης της χρονιάς. Από τότε πέρασαν τρια χρόνια, η συμπάθειά μου για τη μπάντα παραμένει η ίδια, αλλά φέτος είχαν την ατυχία να ακούσω πάρα πολλά άλμπουμ πολύ παραπάνω από το δικό τους. Όχι ότι το Volume Three είναι κακό.

Απλά νομίζω ότι έμειναν κάπου εκεί στο 2010 που τους είχα ακούσει για πρώτη φορά τυχαία σε ένα μικρό καφέ πάνω από τη θάλασσα στην Καστέλα.

Ζωούλα σου υπόσχομαι το «Volume Four» να τό χω στην πεντάδα.

Ξεχωρίζει για το σκέρτσο και τα χορευτικά το «Ι Could have been your Girl»

Blast from the Past

No20 για τη Blogovision 2012 η Tori Amos και το «Gold Dust»

No20 για τη Blogovision 2011 οι Foster the People με το «Torches»

No20 για τη Blogovision 2010 ο Brandon Flowers με το «Flamingo»

 Μέχρι τώρα

Νο20. She and Him «Volume Three»

Scroll To Top