Πέμπτη , 19 Σεπτεμβρίου 2019
Vasilakos News
Home » Blogovision » Album Νο20 for 2012 Tori Amos «Gold Dust»

Album Νο20 for 2012 Tori Amos «Gold Dust»

H Blogovision του 2011 έκλεισε για μένα με μία βαθιά υπόκλιση σε ένα από τα πιό πολυπαιγμένα άλμπουμ που γνώρισε ποτέ το ipod μου, το επικολυρικών διαστάσεων «Night of Hunters» της μοναδικής αυτής τραγουδίστριας που απαντάει στο όνομα Tori Amos. Ποιoς καλύτερος τρόπος λοιπόν να ανοίξει η φετινή μου 20άδα από το νέο της παιδί, το οποίο ακολουθεί μεν την κλασσική φόρμα της καλλιτέχνιδος (!) και είναι διανθισμένο με τραγούδια που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σου θυμίζουν διαρκώς το ακλόνητο φαβορί για την περσινή πρωτιά, την αξεπέραστη «Νύχτα των Κυνηγών», παρόλα αυτά κατάφερε με το σπαθί του να κερδίσει σημαντικότατο αριθμό plays τη χρονιά που βάζουμε φέτος πίσω μας.

Tori Amos λοιπόν, Gold Dust και καλή Βlogovision να χουμε και μακριά από όποιον Μάγιας ξέρετε εκεί λίγο πριν την ανακήρυξη του φετινού νικητή!

No20 για τη Blogovision 2011 οι Foster the People με το «Torches«

No20 για τη Blogovision 2010 ο Brandon Flowers με το «Flamingo«

Νο20. Tori Amos «Gold Dust»

 • Stratos Bacalis

  Εχμ, είπαμε δεν είναι eligible για blogovision αλμπου με ριμέικς δικών της τραγουδιών…

  • http://twitter.com/vmanias Βασιλάκος

   αν σου πω ώρα ότι δεν πρόλαβα να διαβάσω τους κανονισμούς… :D

 • PChristopoulos

  Στηρίζουμε Τόρι και Βασιλάκο και γράφουμε στα παπάρια μας τους κανονισμούς. Εξάλλου το 20 ένα πόντο παίρνει όλο κι όλο. Κι ως γνωστόν ένας ίσον κανένας. Βασιλάκε βάστα γερά, μην το αλλάζεις. Τόρι ζούμε στο 1 να σε δούμε.

  • http://twitter.com/vmanias Βασιλάκος

   Δάκρυσα να το ξέρεις…

Scroll To Top