Πέμπτη , 13 Αυγούστου 2020
Vasilakos News
Home » Blogovision » Νο18 for 2013 David Bowie «The Next Day»

Νο18 for 2013 David Bowie «The Next Day»

bowie smallΕικοστό τέταρτο Studio Album για τον πρωτοεμφανιζόμενοδεντονλες David Bowie την ίδια στιγμή που κάποιοι από τους υποψηφίους της φετινής ψηφοφορίας δε συμπληρώνουν καν 24 δικά τους τραγούδια. Ένα όνομα που δε μπορεί να μπει σε καμία ζυγαριά, που θα μπορούσε να βρίσκεται στην εικοσάδα ακόμα και αν δεν έβγαζε ένα πραγματικά σπουδαίο άλμπουμ αλλά απλά βολόδερνε με τη φωνή του πάνω κάτω το πεντάγραμμο για σαράντα λεπτά, τιγκάροντάς το στην ποζεριά και στα πειραματικά ακούσματα (έλα, μην κάνεις δεν άκουσες το δίσκο των Atoms of Peace).

Και για να είμαστε τίμιοι, όχι, το «The Next Day» δεν είναι ένα από τα άλμπουμ που κάποια στιγμή θα κάνουμε αναδρομές και θα το συζητάμε ως άλμπουμ σταθμό. Είναι όμως το αποτέλεσμα της φιλότιμης και φιλόδοξης δουλειάς ενός πραγματικού καλλιτέχνη που δεν θέλει να αφήσει ούτε μία στιγμή του χρόνου να περάσει δίχως τον ίδιο να βάλει το σημάδι του ακόμα και μετά από κοντά 50 συναπτά χρόνια επιτυχιών, ασφυκτικά γεμάτων σταδίων, και αλησμόνητων κυριολεκτικά τραγουδιών.

Έτσι λοιπόν κι εμείς Κύριε Bowie, υποκλινόμαστε στη μνημειώδη φωνή σας και με την συνοδεία του «The Next Day» we Salute You.

Τα φιλιά μου στην κυρία Ιman και καλές γιορτές να χουμε.

Blast from the Past

Νο18 for 2012 Alanis Morissette » Havoc and Bright Lights«

No18. for 2011 M83 «Hurry Up, We re Dreaming«

No18. for 2010 Deftones «Diamond Eyes«

Up to Now 

No18. David Bowie «The Next Day» No19. Jack Johnson «From Here to Now to You» No20. She and Him «Volume Three»

Scroll To Top